Gjithsej 5 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT TABLE F...
KOD2000000002 249.99
Zbukuroni vendin tuaj të punës me tavolinën tonë të bukur dhe me material cilësor, në të cilën ju do të keni mundësi të vendosni produktet tuaja më të nevojshme për punët tuaja ditore me klient. Tavolina e grimit posedon 1 sirtar të vogël dhe 1 më të madh për renditjen dhe organizimin e produkteve tuaja. Në pjesën e sipërme të tavolinës do gjeni vendin e gatshëm për një pasqyrë grimi të cilën gjithashtu do mund…
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 59.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur dhe të thjeshtë. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT DOUBLE ...
KOD0005911213 189.99
Detaje rreth tavolinës: Materiali: dru Ngjyra: e bardhë Këmbë prej hekuri Tavolina përmban 4 sirtar për nevojat e juaja të ndryshme Dimenzionet e tavolinës: Gjatësia: 2 m Gjërësia: 45 cm Lartësi: 84 cm
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD0000033599 139.99 119.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL TA...
KOD0000000063 219.99
Specifikat: kornizë për pjekjen përfundimtare, tavolinë qelqi, e testuar me aceton dhe nuk është e lehtë të bëhet e papastër. është magjepse kur është drita e ndezur me dy vitrina ndër tavolinë nga të cilat mund të paraqiten produktet tek klientët me prizë për USB dhe kabëll USB, e përshtatshme për klientët ngjyrë e bardhë, e shndërritshme, e bën sallonin e bukurisë të ndriquar dy fioka gjenden ndër tavolinë, në të cilat mund të vendosen…
Krahaso QUICK SHOP