Gjithsej 11 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
765 149.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë. Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: alumin Në shtrat përfshihet: vrimë për vendosjen e kokës. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 190 cm Gjërësia: 60 cm Lartësia: 60 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2035 154.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtratë i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrat statik, i pandryshueshëm Materiali: lëkurë Ngjyra : e zezë Korniza: hekur Në shtrat përfshihen: jastëku i kokës i punuar nga lëkura me ngjyrë të zezë si dhe mbajtëset per duar poshtë shtratit. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.90 cm Gjërësia: 70 cm Lartësia: 60 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
784 149.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: jastëku i punuar nga lëkura si dhe mbajtëset për duar poshtë shtratit. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.80 m Gjërësia: 60 cm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2033 139.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrat statik, i pandryshueshëm Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: vrimë për vendosjen e kokës. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.90 m Gjërësia: 60 cm Lartësia: 57 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
723 269.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim,tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës dhe pjesës së këmbëve për një rehati shtesë. Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: jastëku i kokës i punuar nga lëkura me ngjyrë të bardhë, anësoret e shtratit si dhe poshtë shtratit janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT ELECTRI...
799.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati elektrik ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës dhe pjesës së këmbëve për një rehati shtesë Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: jastëku i punuar nga lëkura si dhe pumpa e cili e bën të mundshme përshtatjen e lartësisë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
783 149.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: alumin Në shtrat përfshihet: jastëku i punuar nga lëkura. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.80 cm Gjërësia: 60 cm Lartësia: 57 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MOBILE ...
726 199.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: jastëku i punuar nga lëkura si dhe mbajtëset për duar poshtë shtratit. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.80 m Gjërësia: 60 cm Lartësia:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHTRAT ...
KOD0000033739 259.99
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë, pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha trajtimet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
KOD0000033575 164.99
Shtrati për sallone të bukurisë është shtrat i veshur me susta në thellësi, me kornizë të fortë dhe me mbajtëse të rregullueshme të shpinës, për rahati të shtuar. Shtrati për sallone të bukurisë përfshin vrimën për fytyrë si dhe prizën për trajtime masazhi. Është e përkryer për sallone të të gjitha madhësive. Me cilësi të lartë, shtrat për sallone të bukurisë me statikë praktike Me mbajtës të rregullueshëm të shpinës E mveshur me material jastëku…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
BQ830 199.99
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë dhe pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP