Gjithsej 106 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AIRBRUSH MAKEUP SYSTEM ...
10244 79.99
Shumë e përdorur në: Artin e thonjëve, tatoo të përkohshme, kozmetikë dhe grim! E përsosur për airbrush grim Veprim i vetëm Airbrush E përshtatëshme me baza me përbërje të ujit si: Luminess Air, Dinair, Hollywood Air, Temptu dhe kështu me radhë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO 100 SMALL POINT...
5057566052283 6.89
Krijoni një përfundim profesional me Revolution PRO Brushes. 100 Small Pointed Flat Brush është ideale për përdorim me produkte kremi. Me formë unike për të aplikuar konturet në fytyrë, ofron një aplikim të barabart të korrektorëve, hijeve të syve si dhe theksuesve të lëngët. Këto brusha të buta përmbajnë doreza të bardha dhe monokrome, me qime sintetike ultra të buta me ngjyrë të bardhë dhe hiri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO 130 SMALL DENSE...
5057566052375 6.89
Krijoni një përfundim profesional me Revolution PRO Brushes. 130 Small Dense Round Pointed Brush është ideale për përdorim me produkte kremi dhe pluhur. Forma e rrumbullakët dhe me maje, e mbushur me qime, ju lejon aplikim të lehtë dhe precize. Këto brusha të buta përmbajnë doreza të bardha dhe monokrome, me qime sintetike ultra të buta me ngjyrë të bardhë dhe hiri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO 140 DENSE SMUDG...
5057566052405 6.89
Krijoni një përfundim profesional me Revolution PRO Brushes. 140 Dense Smudger Brush është ideale për përdorim me produkte pluhuri dhe kremi, si dhe për të përzier vijat e gellit dhe hijeve për pamje të tymosur. Forma harku dhe e plotë me qime ju lejon aplikim të lehtë, formësim si dhe definim. Këto brusha të buta përmbajnë doreza të bardha dhe monokrome, me qime sintetike ultra të buta me ngjyrë të bardhë dhe hiri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO 160 ANGLED FLAT...
5057566052467 6.89
Krijoni një përfundim profesional me Revolution PRO Brushes. Brusha 160 Angled Flat është ideale për përdorim me produkte pluhuri, të lëngët ose kremi, duke përfshirë pomadë dhe gell eyeliner. Forma këndore e mprehtë dhe e butë dhe e plotë e qimeve ju lejon vijëzim, formësim dhe definim të lehtë. Këto brusha të buta përmbajnë doreza të bardha dhe monokrome, me qime sintetike ultra të buta me ngjyrë të bardhë dhe hiri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO 260 MEDIUM DOME...
5057566052672 8.99
Krijoni një përfundim profesional me Revolution PRO Brushes. 260 Medium Domed Fluffy Brush është ideale për përdorim me produkte të lëngta, krem apo pluhuri, duke përfshirë bazën e grimit, korrektorin, skuqësin si dhe produkte konturi. Qimet e brushës shpërndajnë produktin për t’u përzier më lehtë. Këto brusha të buta përmbajnë doreza të bardha dhe monokrome, me qime sintetike ultra të buta me ngjyrë të bardhë dhe hiri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO 330 LARGE FLUFF...
5057566056588 10.69
Krijoni një përfundim profesional me Revolution PRO Brushes. 330 Large Fluffy Powder Brush është ideale për përdorim me produkte pluhuri, për të aplikuar dhe larguar pudra pluhuri dhe të shtypura ose bronzer. Këto brusha të buta përmbajnë doreza të bardha dhe monokrome, me qime sintetike ultra të buta me ngjyrë të bardhë dhe hiri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO HYGIENE ANTIBAC...
5029066026439 6.19
Makeup Revolution Anti Bacterial Brush Cleaner është e formuluar veçanërisht për mirëmbajtjen e pastërtisë së brushave nga bakteret dhe papastërtitë e tjera. Ky sprej efektiv sterilizon dhe dezinfekton brushat për 1 moment, duke zgjatur jetën e brushave tuaja. Si përdoret: Spërkatni nga spreji në brushë 3 deri në 4 herë në mënyrë direkte. Lehtësisht pastroni brushën me 1 leckë të pastër, përsëritni nëse ka nevojë, por pastaj mos e pastroni me ujë dhe lëreni të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 10 |...
KOD0005911438 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 09 |...
KOD0005911437 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e bazës në fytyrë. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 08 |...
KOD0005911436 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e korrektorit në fytyrë. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 07 |...
KOD0005911435 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe konturimin e fytyrës. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 06 |...
KOD0005911434 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe konturimin e fytyrës. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 05 |...
KOD0005911433 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 04 |...
KOD0005911432 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 02 |...
KOD0005911430 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 01 |...
KOD0005911429 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0015-8 18.88
Brushë për lapsa për sy. Doreza e rehatshme prej druri. Brushë me qime të shkëlqyera natyrale. Elastik dhe ideal për të aplikuar eyeliner me saktësi të lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0079 15.34
Brushë syri. Doreza e rehatshme prej druri. Brushë me qime të shkëlqyera natyrale. Elastik dhe ideal për hije, aplikim me saktësi të lartë të eyeliner dhe hije sy.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0016 15.34
Brushë natyrale, volumetrike me qime të buta të dhisë tibetane. Shumë e mirë për të krijuar nuanca të gjera kur aplikohen në fytyrë dhe trup. Dorezë e rehatshëm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0068 14.16
Brushë prej qimeve te leshit të ponit. E pjerrtë për ta bërë atë më të përshtatshëm për aplikim për të “shtrirë” hije, pluhur fytyre, rouge, korrektor për skulpturën e  fytyrës. Dorezë shumë e rehatshëme prej gome.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0054 25.96
Brushë e bërë nga qime sintetike të trasha mace për të aplikuar emulsion tonal, bazë të lëngshme dhe ne formë gelli. Doreza e rehatshme prej druri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0069 23.60
Brushë me qime të shkurtër e të trashë sintetikë për aplikimin e stik bazës. Mbajtës i rehatshëm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0042 14.16
Brusha natyrale e leshit të qelbësit. Gryka e rrumbullakët kompakte dhe mbajtës i rehatshëm i shkurtër prej gome.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0030 16.52
Brushë për hijet e mëdha. Mbajtës gome i rehatshëm. Brushë me qime natyrore të qelbësit, kompakt dhe voluminoz. Për hije të çdo lloji të hijeve të syve . Gjithashtu e mirë për zgjatjen e syve drejtë tempujve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0015-12 22.42
Brushë me qime natyrore. Doreza e rehatshme prej druri. Ideal për aplikimin e stik korrektorëve dhe kremrave të lëngëta.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0090 14.16
Brushë sintetike e pjerrët me dorezë druri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0015-5 12.98
Brushë e rehatshme prej druri për eyeliner dhe vetullat. Elastik dhe ideal për hije, precizitet i lartë aplikimi për sy dhe vetull.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911528 9.44
Brushë e rehatshme prej druri për eyeliner.  Elastik dhe i përsosur për liner me saktësi të lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911527 7.89
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 03 |...
KOD0005911431 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZOGVA BAG & BRUSH ...
6915676854151 9.99
Kjo çantë kozmetike për grim, shumë e bukur dhe e përshtatshme, është gjëja e duhur që duhet ta keni. E prodhuar nga vela e qëndrueshme, e cila mund të lahet shumë lehtë, kjo çantë e mrekullueshme ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e brushave, kozmetikës dhe çdo gjë tjetër që ju nevojitet!
Krahaso QUICK SHOP