OFERTA MUJORE

50%
Krahaso QUICK SHOP
CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW...
64.99 32.49
Një themel i padukshëm që krijon një shkëlqim të shëndetshëm natyral duke i dhënë lëkurës…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457485 49.99 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 59.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1007-2 349.99 279.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KARRIGE GRIMI E ZEZË STATIKE &…...
KOD0005912146 154.98
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SET PËR THONJ 1x10pcs...
KOD0005912142 55.80
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1835 269.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KARRIGE GRIMI E BARDHË STATIKE…...
KOD0005912147 154.98
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PRO GEMEI HAIR CLIPPER ...
6957952260089 14.99
Makina ProGemei GM 6008 është e dizajnuar për të ofruar një performancë precize, të shpejtë dhe…
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COD.02CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W3.30KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me një shkëlqim të imët, shkëlqim i cili…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-TC.16CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne të cilat prodhojnë zinxhirë të polimerit jashtëzakonisht…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DFP.05AXVI 8.99
Gellët e Base One janë krijuar nga receta moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-CO.25CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COM.01CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x3pc...
725272745755 28.99
Figaro për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
B88 249.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
1233 379.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
CY-1237-2 349.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911113 129.99
Pasqyrë profesionale për grim. Është e pajisur me ndriqim ekonomik të cilat e zbukurojnë pasqyrën…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CUTTING SCISSORS 5.5INC...
BD-148 14.99
Gërshërë për prerje të flokëve me brisqe super të mprehta për një prerje precize të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CUTTING SCISSORS 6INCH ...
BD-148-6 14.99
Gërshërë për prerje të flokëve me brisqe super të mprehta për një prerje precize të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO THINNING SCISSORS 5.5IN...
BD-157 14.99
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO THINNING SCISSORS 6INCH...
BD-157-6 14.99
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON ANTI-YELLOW SHAMPOO 250...
8000836134209 5.49
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FORTIFYING REVIT...
8000836391268 11.99
Gjithashtu ndihmon në parandalimin e rënies së flokut falë pranisë së ekstraktit të lupinit të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STRUCTUR FORT 1X10pcs 1...
8000836151046 11.49
Ideal për flokë të dobësuara. Tretman rigjenerues i cili ndikon drejtpërdrejt në qimen e dëmtuar.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394504 7.99
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN SHAMPO...
8000836391145 5.49
Shamponi Stamiker Newgen është trajtues për ripërtëritje dhe riparim i cili sjellë veprim të kombinuar…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CONDITIONER 200ml ...
8025026006487 12.60
Kondicioneri nga NASHI ARGAN, është produkt i rekomanduar për personat që kanë nevojë t’i lirojnë flokët e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL BI-PHASE L...
8033171865330 11.49
Të gjitha magjitë e një rituali të çmuar dhe të angazhuar, të përkushtuar për të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET ABS...
8033171865255 6.99
Formulë e cila përmbanë veti rigjeneruese, antioksiduese dhe mbrojtëse të vajrave si Argani, Makadamia dhe Proteinat e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911466 7.29
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP REMOVER NAIL PO...
5902560521184 9.99
Pastrues i përsosur i llakut, i butë për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524390 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524406 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524413 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524420 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560520194 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524383 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BOTTLE PUMP 118ml | PO...
KOD0000033732 1.49
Bombola me vrimë nxjerrëse për aplikimin e lëngjeve të llojeve të ndryshme siç janë larguesi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE T.D.J STAINLESS STEEL C...
KOD0005912121 3.99
Këto brisqe janë të krijuara nga çeliku i pandryshkshëm. Mekanizmi i cili hapet dhe mbyllet me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER MOJITO NERO 3000 2000W ...
8000836735628 23.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI NOSE & EAR TRIMMER ...
6957952231126 6.49
Makinë për largimin e qimeve nga hunda dhe veshët nga Gemei. Karakteristikat: Motor me shpejtësi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GEMEI HAIR CLIPPER GM83...
6957952208302 24.99
Gemei makina për prerjen e flokëve 3në1 me një teknologji të lartë për të lehtësuar…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE VENUS ROSE GOLD SERUM 3...
5060315043913 6.89
Me përbërës nga bota e botanikës, të cilët janë esencialë për shëndetin e lëkurës. Serum…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET PAK...
8033171865309 10.49
Ideale veçanërisht për flokë të trajtuara, të thata dhe të pajetë. Maskë e pasuruar me vaj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN STARTER SET CAPTIVATING LA...
45037 449.00
Përbërja: “Qerpikë të kapur” në harqe J, B dhe C dhe me trashësi 1, 0.2…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99
Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 7.5g | N...
5906720569535 1.49
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR PIN...
6971072790622 27.99
Kompakt dhe i fuqishëm, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB L 9W | PO...
F-37-6 1.49
Poç për UV llambë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED PALETTE N...
5057566014533 4.99
Koha për të marrë RELOADED! Hije të ngrohta pikante për dashnorët e kuqërremave dhe neutrals,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UNIQUE HAND CREAM GREE...
5906720560860 3.49
Mbështjellni duart tuaja me dorëza të mëndafshit duke e përdorur Hand Cream Unique Protein Therapy. Formula e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UNIQUE HAND CREAM SWEE...
5906720560938 3.49
Lyeni duart tuaja me dorëza të mëndafshit duke e përdorur Hand Cream Unique Protein Therapy. Formula e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AIRBRUSH MAKEUP SYSTEM ...
10244 79.99
Shumë e përdorur në: Artin e thonjëve, tatoo të përkohshme, kozmetikë dhe grim! E përsosur…
Krahaso QUICK SHOP

OFERTA JAVORE

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
5902560502862 6.99
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395167 14.49
Vaj Keiras për mbrojtjen e flokëve të ngjyrosur dhe të trajtuar, me vaj argan, vaj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ POWER STYLE EXTREME H...
8412261055002 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Stil i fuqishëm, i krijuar për pamjet më të shndërritura. Ky gell…
Krahaso QUICK SHOP
50%
Krahaso QUICK SHOP
CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW...
64.99 32.49
Një themel i padukshëm që krijon një shkëlqim të shëndetshëm natyral duke i dhënë lëkurës…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457485 49.99 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 59.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1007-2 349.99 279.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KARRIGE GRIMI E ZEZË STATIKE &…...
KOD0005912146 154.98
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SET PËR THONJ 1x10pcs...
KOD0005912142 55.80
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1835 269.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KARRIGE GRIMI E BARDHË STATIKE…...
KOD0005912147 154.98
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PRO GEMEI HAIR CLIPPER ...
6957952260089 14.99
Makina ProGemei GM 6008 është e dizajnuar për të ofruar një performancë precize, të shpejtë dhe…
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COD.02CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W3.30KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me një shkëlqim të imët, shkëlqim i cili…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-TC.16CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne të cilat prodhojnë zinxhirë të polimerit jashtëzakonisht…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DFP.05AXVI 8.99
Gellët e Base One janë krijuar nga receta moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-CO.25CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COM.01CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x3pc...
725272745755 28.99
Figaro për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
B88 249.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
1233 379.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
CY-1237-2 349.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911113 129.99
Pasqyrë profesionale për grim. Është e pajisur me ndriqim ekonomik të cilat e zbukurojnë pasqyrën…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CUTTING SCISSORS 5.5INC...
BD-148 14.99
Gërshërë për prerje të flokëve me brisqe super të mprehta për një prerje precize të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CUTTING SCISSORS 6INCH ...
BD-148-6 14.99
Gërshërë për prerje të flokëve me brisqe super të mprehta për një prerje precize të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO THINNING SCISSORS 5.5IN...
BD-157 14.99
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO THINNING SCISSORS 6INCH...
BD-157-6 14.99
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON ANTI-YELLOW SHAMPOO 250...
8000836134209 5.49
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FORTIFYING REVIT...
8000836391268 11.99
Gjithashtu ndihmon në parandalimin e rënies së flokut falë pranisë së ekstraktit të lupinit të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STRUCTUR FORT 1X10pcs 1...
8000836151046 11.49
Ideal për flokë të dobësuara. Tretman rigjenerues i cili ndikon drejtpërdrejt në qimen e dëmtuar.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394504 7.99
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN SHAMPO...
8000836391145 5.49
Shamponi Stamiker Newgen është trajtues për ripërtëritje dhe riparim i cili sjellë veprim të kombinuar…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CONDITIONER 200ml ...
8025026006487 12.60
Kondicioneri nga NASHI ARGAN, është produkt i rekomanduar për personat që kanë nevojë t’i lirojnë flokët e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL BI-PHASE L...
8033171865330 11.49
Të gjitha magjitë e një rituali të çmuar dhe të angazhuar, të përkushtuar për të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET ABS...
8033171865255 6.99
Formulë e cila përmbanë veti rigjeneruese, antioksiduese dhe mbrojtëse të vajrave si Argani, Makadamia dhe Proteinat e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911466 7.29
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP REMOVER NAIL PO...
5902560521184 9.99
Pastrues i përsosur i llakut, i butë për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524390 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524406 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524413 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524420 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560520194 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
COLOR IT PREMIUM HARD BUILDER ...
5902560524383 4.39
Falë formulës së tijë inovative, gelli mund të përdoret për zgjatje të thonjve ose tretmane…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BOTTLE PUMP 118ml | PO...
KOD0000033732 1.49
Bombola me vrimë nxjerrëse për aplikimin e lëngjeve të llojeve të ndryshme siç janë larguesi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE T.D.J STAINLESS STEEL C...
KOD0005912121 3.99
Këto brisqe janë të krijuara nga çeliku i pandryshkshëm. Mekanizmi i cili hapet dhe mbyllet me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER MOJITO NERO 3000 2000W ...
8000836735628 23.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI NOSE & EAR TRIMMER ...
6957952231126 6.49
Makinë për largimin e qimeve nga hunda dhe veshët nga Gemei. Karakteristikat: Motor me shpejtësi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GEMEI HAIR CLIPPER GM83...
6957952208302 24.99
Gemei makina për prerjen e flokëve 3në1 me një teknologji të lartë për të lehtësuar…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE VENUS ROSE GOLD SERUM 3...
5060315043913 6.89
Me përbërës nga bota e botanikës, të cilët janë esencialë për shëndetin e lëkurës. Serum…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET PAK...
8033171865309 10.49
Ideale veçanërisht për flokë të trajtuara, të thata dhe të pajetë. Maskë e pasuruar me vaj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN STARTER SET CAPTIVATING LA...
45037 449.00
Përbërja: “Qerpikë të kapur” në harqe J, B dhe C dhe me trashësi 1, 0.2…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99
Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 7.5g | N...
5906720569535 1.49
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR PIN...
6971072790622 27.99
Kompakt dhe i fuqishëm, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB L 9W | PO...
F-37-6 1.49
Poç për UV llambë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED PALETTE N...
5057566014533 4.99
Koha për të marrë RELOADED! Hije të ngrohta pikante për dashnorët e kuqërremave dhe neutrals,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UNIQUE HAND CREAM GREE...
5906720560860 3.49
Mbështjellni duart tuaja me dorëza të mëndafshit duke e përdorur Hand Cream Unique Protein Therapy. Formula e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UNIQUE HAND CREAM SWEE...
5906720560938 3.49
Lyeni duart tuaja me dorëza të mëndafshit duke e përdorur Hand Cream Unique Protein Therapy. Formula e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AIRBRUSH MAKEUP SYSTEM ...
10244 79.99
Shumë e përdorur në: Artin e thonjëve, tatoo të përkohshme, kozmetikë dhe grim! E përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
5902560502862 6.99
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395167 14.49
Vaj Keiras për mbrojtjen e flokëve të ngjyrosur dhe të trajtuar, me vaj argan, vaj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ POWER STYLE EXTREME H...
8412261055002 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Stil i fuqishëm, i krijuar për pamjet më të shndërritura. Ky gell…
Krahaso QUICK SHOP
Ruaj & Shpërndaje shportën
Shporta juaj do të ruhet dhe juve do të ju dërgohet/gjenerohet një link. Secili që e ka linkun, mund ta shikojë shportën, ose ta paguajë porosinë.
Kthehu Ruaj & Shpërndaje shportën
Shporta juaj do të ruhet dhe juve do të ju dërgohet/gjenerohet një link. Secili që e ka linkun, mund ta shikojë shportën, ose ta paguajë porosinë.
E-mail është dërguar me sukses.