UNI në Veternik

Orari: E Hënë – E Shtunë 09:00 – 18:00

Adresa: Veternik p.n. (përball Lagjja 038),
10 000 Prishtinë,
Republika e Kosovës.

Mob.: +383 45 80 20 80

GET DIRECTION

UNI në bulevardin Bill Clinton

Orari: E Hënë – E Shtunë 09:00 – 20:00

Adresa: Bulevardi Bill Clinton,
Objekti E, nr. 204, 10 000 Prishtinë,
Republika e Kosovës.

Mob.: +383 49 930 926

GET DIRECTION

UNI në rrugën Nazim Gafurri

Orari: E Hënë – E Shtunë 09:00 – 20:00

Adresa: Rruga Nazim Gafurri nr. 1,
10 000 Prishtinë,
Republika e Kosovës.

Mob.: +383 49 930 927

GET DIRECTION

Ju mund të kontaktoni me ne çdo ditë

Për t´u interesuar lidhur me format e bashkëpunimit, pyetje lidhur me produktet dhe punën tonë në përgjithësi, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Ju mund të kontaktoni me ne çdo ditë

Për t´u interesuar lidhur me format e bashkëpunimit, pyetje lidhur me produktet dhe punën tonë në përgjithësi, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.